Verbinding met kinderen en leraren uit Zuid-Afrika

De opleiding kinderbegeleider van Encora gaat samen met een basisschool uit Brasschaat een internationale samenwerking aan met een Zuid-Afrikaanse kleuterschool. Door het corona-virus moesten ze een internationale stage in Zuid-Afrika annuleren. Het team ging op zoek naar een alternatief. De initiatiefnemers willen verbinding maken tussen de eigen leefwereld en de grote uitdagingen op onze planeet om zo van de wereld een betere plek te maken. Door kinderen, kinderbegeleiders en leerkrachten dichter bij elkaar te brengen stimuleren ze iedereen om de wereld beter te kunnen begrijpen, beleven en verbeteren.

Kinderboek

Zo wordt er door de cursisten een meertalig kinderboek gemaakt, ondersteund door uitgeverij NikNak en is er een projectwebsite waar alle groepen op samenwerken.

Bekijk hier de projectwebsite.

Samenwerking school Zuid Afrika
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top