Op 2 september 2019 zijn de 7 pilootscholen van het Stedelijk Onderwijs van start gegaan rond het jaarthema van de democratische school. Een jaar lang werken zij doelgericht naar een meer democratische schoolstructuur, en trainen zij hun leerlingen, cursisten en personeel in de kunst van democratisch handelen, samenwerken en streven naar verbondenheid

Waarom een democratische school zo belangrijk is en hoe je er werk van maakt, doen we uitgebreid uit de doeken op de lanceringsavond ‘democratische school’ in het Museum Aan de Stroom op 3 oktober 2019 om 19u15. Experts van de avond zijn Luc Van Wassenhoven (leerkracht, schoolbegeleider, onderwijsmens) en Deepak Ramola (levenslessendeler, nieuwsgierigaard, wereldreiziger). En schepen Jinnih Beels deelt haar levensles en verwacht van de genodigden hetzelfde!
Helaas is deze avond al volzet, maar we publiceren op deze website een integrale filmreportage van de lezingen. Zo kan ook jij meegenieten van de inhoud van deze inspirerende avond. Houd vooral deze pagina’s in de gaten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top